Hét jaar van Decorex®

Hét jaar van Decorex: 2020 

Het jaar dat Decorex® is begonnen hadden we ons anders voorgesteld. We hadden de grootste plannen maar het liep totaal anders dan verwacht. Desondanks hebben we doorgezet en keihard gewerkt aan een groter assortiment, hebben we meer tijd gehad om de producten beter in beeld te zetten en een planning gemaakt voor 2021.

Decorex® is begonnen met BBQ, sokkels en plantenbakken. Ondertussen is het assortiment groter geworden en kun je nu ook cortenstalen vuurschalen, tafeltjes en brievenbussen kopen.

Ook hebben we er voor gekozen om ook producten op maat te maken. Zo kun je misschien net in het hoekje van je tuin een Cortenstalen plantenbak zetten met de perfecte afmeting. 

Daarnaast gaan we in 2021 Decorex® producten aan huis leveren als je binnen een straal van 100 km woont. Hoe handig is dat! Wat Decorex in 2021 nog op de planning heeft staan? Heel veel nieuwe producten! Zoals huisnummers, waterornamenten, andere vuurschalen .. Dus blijf op de hoogte via Facebook en Instagram

 

Het einde van het jaar is in zicht. We wensen iedereen alvast een heel mooi 2021. Blijf gezond, let op elkaar en we zien ons in 2021! 

 

 

Team 

 

 

P.s. recensie plaatsen? Heel graag!  

 

© 2019 - 2024 DECOREX® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel