OVER DECOREX®

DECOREX® is een jonge onderneming in de 'metaal' branche in Mesch-Eijsden. Onze vakmensen verwerken dagelijks prachtige producten gemaakt van Cortenstaal. Bij ons kun je diverse Cortenstaal producten in huis halen voor zowel binnen als buiten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het materiaal Cortenstaal
De producten van DECOREX® worden gemaakt van cortenstaal. Cortenstaal, of ook wel weervast staal genoemd, is een metaallegering wat bestaat uit ijzer waaraan chroom, silicium, fosfor en koper is toegevoegd.  Dit type staal is sterk en duurzaam. Bij levering heeft Cortenstaal nog een zwarte kleur. Bij blootstelling aan de atmosfeer gaat het staal roesten en zal het een mooie roestbruine kleur krijgen. Het staal roest een keer waarna het berschermd is tegen verdere corrosie. 

Het is goed om te weten dat de producten ongeroest worden geleverd. Het heeft in totaal 4 tot 5 maanden de tijd nodig om te roesten. Het staal geeft roestwater af dus houd hier rekening mee. 

 Werkwijze
Nadat je je product besteld hebt gaan wij er hard aan werken deze op tijd af te hebben. Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je van ons een e-mail met verdere uitleg wanneer het product klaar is om afgehaald te worden. Ben je niet in de gelegenheid het product zelf op te halen? Geef het dan aan bij opmerkingen bij je bestelling dan nemen we contact met u op en kijken we naar een geschikte oplossing. 

Heb je nog meer vragen? Laat het ons weten via info@decorex.nl

Meer weten over DECOREX®? Een kijkje achter de schermen? Schijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram! 

 

 

© 2019 - 2024 DECOREX® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel