BBQ

DECOREX® Cortenstalen BBQ is een ware blikvanger in uw tuin! Er worden diverse BBQ geproduceerd: een BBQ die eventueel ook te gebruiken is als vuurschaal/buitenkachel maar we hebben ook een BBQ met een ingebouwde pizzaoven.

De DECOREX® BQQ Robuust is verkrijgbaar in verschillende diameters: 600mm, 800mm, 1000mm en 1250mm. Verder kunt u kiezen uit 3 poten of uit een gewalste plaat als onderstel.
De BBQ is voorzien van handige handvaten. Het staal is 4-6 mm dik. 

Het BBQ rooster van hoogwaardig RVS edelstaal wort opgehangen aan ene RVS kabel door middel van RVS karabijnhaken en RVS kogellager. Verder is de BBQ voorzien van een stelinrichting waarme u het rooster op de gewenste hoogte kunt verstellen. 

DECOREX® cortenstalen pizzaoven BBQ is een ware blikvanger in uw tuin!  Bij deze BBQ zit tevens ook een ingebouwde pizzaoven. Een ideale BBQ dus voor de familie!  Aan de linkerzijde bevind zich de pizzaoven en aan de rechterzijde zit de BBQ. Beneden de BBQ is er een plateau waar hout bewaard kan worden en in de buurt ligt als er bijgestookt moet worden. De DECOREX® BBQ pizzaoven heeft een afmeting van 1669 mm x 964 mm x 482 mm. 

Ook over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Verwijder enkel het as na gebruiken, de natuur doet te rest. 

De DECOREX® BBQ in het kort:
-  Tijdloos ontwerp
-  Hoogwaardige kwaliteit
-  Gemaakt van 4-6 mm dik cortenstaal
-  Kan het hele jaar door buiten blijven staan
-  Diverse gaten voor beluchting
-  Verkrijgbaar op 3 poten of een gewalste plaat
-  Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

'My grill, my rules'. 

Sorteer op
© 2019 - 2020 DECOREX® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel